About Resure

Madeg ing taun 2001, Oriental Huaqiang Tekstil Printing & Dyeing Co., Ltd. wis bentenaken dhewe minangka spesialis ing prodhuksi kualitas dhuwur dirajut rasukan. We sing dikenali kanggo kang munggah karo maju paling anyar ing industri tekstil lan saya usaha kanggo njaga lan nambah tingkat kita kaahlian.
Ing 2017, grup kita miwiti mbangun pabrik majeng anyar ing Binhai Industrial Park, Keqiao, Shaoxing. Resure Blue Printing & Dyeing Co., Ltd. Wis 170,000 kothak meter saka wilayah dijamin, luwih saka 1000 buruh, lan wis kapasitas cukup kanggo gawé 300 yuta meter saka rasukan saben taun. We dituku peralatan produksi majeng anyar saka ...

Koleksi Product

kategori

The Brands

We Nindakake
  • QIYU
  • Resure