за Resure

Основана во 2001 година, ориентални Huaqiang текстил Печатење & Машини за боење копродукции, ООД се одликува како специјалист во производство на високо квалитетни ткаенини. Ние сме признати за да биде во чекор со најновите достигнувања во текстилната индустрија и постојано се стремиме за одржување и подобрување на нашето ниво на експертиза.
Во 2017 година, нашата група почна да се гради нова фабрика во Binhai напредни индустриски парк, Keqiao, Shaoxing. Resure Blue печатење и боење технологија копродукции, ООД. Таа има 170.000 квадратни метри покриен простор, повеќе од 1000 работници, и има доволно капацитет за производство на 300 милиони метри ткаенини годишно. Ние купи нови напредни опремата за производство од ...

колекција на производот

категории

брендовите

ние носат
  • QIYU
  • Resure