Rreth Resure

Themeluar në vitin 2001, Oriental Huaqiang Textile Printing & Dyeing Co., Ltd ka dalluar veten si një specialist në prodhimin e pëlhurave të endura me cilësi të lartë. Ne jemi të njohur për të qenë deri me përparimet e fundit në industrinë e tekstilit dhe vazhdimisht përpiqen për të ruajtur dhe për të përmirësuar nivelin tonë të ekspertizës.
Në vitin 2017, grupi ynë ka filluar për të ndërtuar një fabrikë të re të avancuar në Binhai park industrial, Keqiao, Shaoxing. Resure Blue Printing & Dyeing Technology Co., Ltd. Ajo ka 170.000 metra katror të sipërfaqes të mbuluar, më shumë se 1000 punëtorë, dhe ka kapacitet të mjaftueshëm për të prodhuar 300 milionë metra të pëlhurave në vit. Ne blerë pajisje të reja të prodhimit të avancuar nga ...

Mbledhja produkt

Kategoritë

markave

Ne kryerjen
  • Qiyu
  • Resure