ngeunaan Resure

Didirikeun taun 2001, Oriental Huaqiang Tekstil Printing & Dyeing Co., Ltd. geus dibédakeun sorangan salaku ahli dina ngahasilkeun kualitas luhur anyaman fabrics. Kami dipikawanoh for kabawa nepi ka kamajuan panganyarna dina industri tekstil jeung terus narékahan pikeun miara jeung ngaronjatkeun tingkat kami kaahlian.
Dina 2017, grup kami ngamimitian ngawangun pabrik canggih anyar dina Binhai Industrial taman, Keqiao, Shaoxing. Resure Blue Printing & Dyeing Téhnologi Co., Ltd. Cai mibanda 170.000 méter pasagi wewengkon katutupan, leuwih ti 1000 pagawe, jeung boga kapasitas cukup pikeun ngahasilkeun 300 juta méter tina fabrics per taun. Urang dibeuli alat produksi canggih anyar ti ...

Koléksi produk

kategori

The merek

urang Mawa
  • QIYU
  • Resure